Nå er den her Hyundai Ioniq Hybrid!

Nå er den her!

Den fantastiske Hyundai Ioniq har nå ankommet våre butikker, og du kan nå sikre deg en bil i første leveringsrunde av både hybrid og elbil!

Her er litt informasjon rundt bilen:
IONIQ Hybrid blir utstyrt med en firesylindret 1,6 Gdi bensinmotor med direkte innsprøytning som yter 105 hk og gir 147 Nm dreiemoment. Den elektriske motoren leverer 32 kW (43,5 hk) med strøm fra et lithium-ion polymerbatteri med kapasitet på 1,56 kWt. Totalt gir dette en systemytelse på 103,6 (141 hk) og opp til 265 Nm dreiemoment. Toppfarten er 185 km/t og utslippet utgjør 81 g/km kombinert. Med en seks-trinns dobbelclutch girkasse byr IONIQ på en dynamisk kjøreopplevelse på høyt nivå.

Hyundai er en av de aller færreste som bruker sitt helt egne stålverk til sine biler. Dette høyfaste stålet tillater produsenten å bruke mye tynnere stålplater og fortsatt bevare samme sikkerhet, i tillegg til å redusere vekt.
Ioniq får sin egen, spesialutviklede bensinmotor (105hk) kombinert med lithiumbatterier (43,5hk) som til sammen skal yte 141hk. Dette, sammen med en 6-trinns DCT girkasse, blir dette en helt ny hybrid med en revolusjonerende kjøreglede.

Les mer om Hyundai Ioniq Hybrid her…

Ja takk, jeg ønsker å prøvekjøre Ioniq Hybrid

Ønsket kontaktmåte:

eller

Velg ønsket avdeling: