Opel Mokka X – SUV-følelsen

» Neste bil

Oppdag X-Faktoren med Opel Mokka X. Xtra høyde. Xtra grep. Den xtra SUV-følelsen når du kjører med hodet og skuldrene over de andre bilene. På motorveien, i byen og i terrenget – den stilige, nye Mokka X har varianter og innovasjoner som leverer – på alle underlag og nivåer.

Innovasjon i bevegelse.
Under det tøffe ytret tilbyr nye Mokka X en rekke avanserte teknologier. her er bare noen av høydepunktene:

  • Adaptive LED-frontlys AFL. Frontlysene tilpasses automatisk til kjøresituasjonen for optimal sikt.
  • Opel Onstar. Din personlige rådgiver på veien
  • RLAD-frontrutevisning. Den reflekterende LED-skjermen viser et varsellys i synsfeltet ditt hvis du nærmer deg kjøretøy for fort bakfra.
  • Intelligent 4X4 firehjulsdrift. Maksimerer automatisk trekkraften for bedre grep også under vanskelige kjøreforhold. Nå også tilgjengelig med automatgir.
  • IntelliLink. Toppmoderne infotainmentsystem integrerer de digitale enhetene dine via Apple Carplay eller Android Auto.
  • Ergonomiske seter godkjent av AGR. Lengdejusterbar lårstøtte og elektrisk justerbar korsryggstøtte hjelper deg å slappe av så du ikke får vondt i ryggen.

Vrikelig klasse kommer innenfra.
Det førsteklasses interiøret i nye MOKKA X gir en følelse av kvalitet og stil. Det innovative utstyret forsterker denne følelsen. Ekstra bakkeklaring gir deg sikt over de fleste biler.

AFL LED – Setter andre lys i skyggen.
De adaptive LED-frontlysene lyser opp veien 30 % sterkere enn halogenlys og tilpasser seg automatisk etter opptil ni kjøresituasjoner, for optimal sikt og sikkerhet.

4X4 og automat: Perfekt for Norge
Kraft føles fantastisk når den er kombinert med kontroll. Med Mokka X kombineres Opels intelligente 4×4 firehjulsdriftteknologi(AWD) med ny og effektiv bensin-turbomotor og automatgir. En glimrende kombinasjon som passer perfekt for norske forhold.

Onstar: Din personlige rådgiver på veien.
Opel OnStar gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til våre unike tjenester med et knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.

Høyden av komfort.
Ergonomisk sertifisert komfort: Sitt høyt og slapp av i et luksuriøst sete med justerbar lårstøtte, og et korsryggområde som kan justeres elektrisk for perfekt tilpasning.

Full av gode ting.
De 60/40-delte baksetene kan felles ned for å utvide bagasjerommet til et totalt volum på opptil 1372 liter.