Nye Hyundai Kona Electric

Helt nye KONA Electric vil få over 500 km rekkevidde. Den elektriske SUV-en har et dynamisk utseende, er større enn forgjengeren med betydelig større plass i kupeen, mye større bagasjerom og smarte løsninger slik at du får plass til det du trenger i hverdagen.

Helt nye KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større, men har samme formspråk som forgjengeren. Den markante fronten har en lyslist som strekker seg langs panseret i bilens bredde.

352.900,-

Lyslisten på bilens bakpart har piksler, og det høytmonterte bremselyset er integrert i den satengmatte kromlisten på spoileren. Designelementer, som den skarpe skrålinjen på sidene og den satengmatte kromlisten, danner en kontur som strekker seg rundt hele bilen.

Helt nye KONA Electric leveres med piksler på lettmetallfelgene, grillen og lyslisten foran. Pikseldesignet er typisk for Hyundais populære elbiler.

Nye Kona er den første Hyundai-modellen som har det helt nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit og trådløse programvareoppdateringer (over-the-air) av alle systemene i bilen. Dette betyr at du slipper å svinge innom verkstedet for oppdatering av drivlinje, software og navigasjon – dette skjer helt automatisk!
Bilen har to store skjermer. Både infotainmentskjermen, som er en berøringsskjerm på 12,3 tommer, og det digitale instrumentdisplayet, som også er på 12,3 tommer, er montert på dashbordet.

Med Hyundai digital nøkkel kan du låse opp helt nye KONA Electric ved å holde smarttelefonen mot håndtaket på en av fordørene.

Helt nye KONA Electric kan lukeparkere, parkere på tvers, rygge inn i og kjøre forover ut av en parkeringsluke automatisk mens du står på utsiden av bilen. Nye Kona har også 360° parkeringskamera som gjør det enkelt å kjøre på smale steder, for eksempel i trange parkeringshus eller en liten vaskehall.

> PRESSEMELDING 7. august 2023

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Fredrik Wilhelmsen

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 26

fw@kvia.no

Atle Skjæveland

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 19

as@kvia.no

Bjarne Kamfjord

Salgssjef Hyundai

Tlf. 51 60 93 18

bk@kvia.no