Opel Combo-e

Med smart design, romslig plass og god rekkevidde er nye Combo Electric en utmerket arbeidsbil for de fleste bedrifter. 

Nye Combo Electric er en elektrisk varebil med lave driftskostnader og lang rekkevidde. Til tross for den kompakte profilen har Combo Electric lastevolum på opptil 4,4 m³, i tillegg til smarte funksjoner som gjør arbeidshverdagen enklere, for eksempel FlexCargo®-lasteluken.

Nye Combo Electric er en allsidig varebil med høy komfort, god ergonomi og romslig plass. Den er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere.

En elektrisk varebil er et smart, bærekraftig og fremtidsrettet valg som er bra både for deg, bedriften og miljøet. 

Nye Combo Electric fås i to forskjellige lengder og karosserivarianter. Den kan leveres med en rekke smarte løsninger, slik at du kan tilpasse den til ditt behov. Det gir deg større fleksibilitet og en mer effektiv arbeidsdag.

Nye Combo Electric er en pålitelig arbeidsbil med klasseledende lasteplass og smarte funksjoner som FlexCargo-lasteluken. Med en lastelengde på hele 3090 mm2 er nye Combo Electric kompakt utvendig, men imponerende romslig innvendig.

Nye Combo Electric har en avansert elektrisk drivlinje, navigasjonssystem (ekstrautstyr) og Opel Connect-tjenester som effektiviserer arbeidsdagen.  

Nye Opel Combo Electric har klasseledende IntelliLux® Matrix LED1 -frontlykter som gir godt lys og justeres automatisk, slik at møtende trafikk ikke blendes. Med 14 LED-segmenter og ny design gir IntelliLux® god sikt under alle forhold. Avanserte funksjoner gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem. 

Nye Combo har en kraftig elektrisk motor med god energiutnyttelse og tre ulike kjøremoduser. Den er en ideell arbeidsbil uansett om du skal til en kunde rett rundt hjørnet eller langt unna, og uansett om du frakter lett eller tung last. 

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no