Hyundai Santa Fe Plug-In Hybrid

Santa Fe Plug-In Hybrid.

Santa Fe får en rekke forbedringer og oppgraderinger, og kommer som ladbar hybrid i løpet av første del av 2021 – prisen er foreløpig ikke kjent. Santa Fe den første bilen i Europa som er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.

Stor plass.
Stor, romslig SUV med fem eller syv seter, og opptil 831 liter bagasje med fem personer i bilen. Størrelsen er blant SUV-ene med størst plass i klassen.

Sikkerhet.
Nye Santa Fe får en omfattende sikkerhetspakke med viktige aktive funksjoner som sikrer deg, medtrafikanter og hele familien.

3D-mønstret grill.
Foran kjennetegnes den nye bilen av sin brede og distinkte grill, som omfavner lyktene. Grillens 3D-mønster skaper en dybdefølelse, og bidrar til det robuste uttrykket.

Helt ny Luxury Package.
Nye Santa Fe tilbys som første Hyundai-modell med en helt ny Luxury Package som tilvalg. Denne pakken inkluderer dedikerte 20’’-felger, samt støtfangere og skjørt som er lakkert i bilens farge i stedet for matt svart.

Nytt utvalg av elektrifiserte drivlinjer.
Nye Santa Fe er den første modellen som blir tilgjengelig i Europa med Hyundais nye «SmartStream» hybride og ladbare drivlinjer. Hybridversjonen er tilgjengelig fra høsten av i Europa, og baserer seg på Hyundais nye 1,6-liters «SmartStream» T-GDi turbobensinmotor, kombinert med en elektrisk motor på 44,2 kW. Denne modellen fås både med for- og firehjulstrekk, og har en systemeffekt på 230 hestekrefter og et dreiemoment på 350 Nm. Denne modellen blir imidlertid ikke lansert i det norske markedet.

Firehjulsdrift som standard.
Ladbare Santa Fe får firehjulsdrift som standard. Begge de elektrifiserte drivlinjene leveres med en nyutviklet 6-trinns automatkasse, som gir raskere girskift og enda bedre drivstoffeffektivitet målt mot forrige utgave av girkassen.

Firehjulstrekk og terrengvelger.
Nye Santa Fe leveres med Hyundais egne firehjulstrekkteknologi HTRAC og egen terrengvelger. Med kontrollhjulet i midtkonsollen kan man enkelt skifte mellom moduser tilpasset forskjellige føreforhold. Man kan velge mellom sand, snø og leire, i tillegg til de kjente kjøremodusene eco, sport og comfort. Systemet har også en «smart driving mode»-funksjon, som automatisk velger riktig kjøremodus. Kombinasjonen av nye kjøremoduser og HTRAC gir nye Santa Fe forbedringer i akselerasjon, stabilitet og drivstoffeffektivitet. På snø, grus eller leire økes bilens grep for å gi bedre egenskaper i svinger. Under glatte forhold fordeles kraften automatisk til alle fire hjul, mens sportmoduset gir økt akselerasjon ved å sende opptil 50 prosent av kraften til bakhjulene. I comfortmoduset økes stabiliteten ved at inntil 35 prosent av trekkraften distribueres til bakhjulene. Eco-moduset benytter forhjulstrekk for å øke effektiviteten.

Enda bedre plass.
Santa Fe er allerede kjent for å være romslig og praktisk, men dette tas enda et steg videre i den nye utgaven. Den nye plattformen sørger for optimal plassutnyttelse, selv med de nye elektrifiserte drivlinjene. Bilens lengde, bredde og høyde er økt fra forgjengeren.

Stort bagasjerom.
På femseteren er plassen økt med ni liter til 634 liter. Syvseteren har 24 liter ekstra bagasjeplass, og rommer totalt 571 liter når bakerste seterad er felt ned. Med andre seterad i fremste innstilling og med rett seterygg har man 831 liter tilgjengelig i femseteren, og 782 liter i syvseteren.

Få en enkel overgang til Tucson plug-in hybrid, velg en av startpakkene våre:

Wallbox ladestasjon 16-32A ferdig installert
3 års service/45000km
Fra kun kr 19 900,-*.

Wallbox ladestasjon 16-32A ferdig installert
Fra kun kr 11 900,-*.

Eeasy ladebox 3-fas ferdig installert
Fra kun kr 15 900,-*.

*Gjelder standard montering, kontakt oss for oversikt over hva som er inkludert.

MELD DIN INTERESSE
Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye Santa Fe plug-in, meld deg på vårt nyhetsbrev:
https://www.hyundai.com/no/bilmodeller/santa-fe-plug-in-hybrid.html

 

For mer info:

Fredrik Wilhelmsen
Salgskonsulent
51 60 93 26