Opel Mokka-e

DEN NYE ELBILEN OPEL MOKKA-E ER EN SPENSTIG OG ORIGINAL KOMBINASJON AV DESIGN OG TEKNOLOGI.
NÅ KAN DU BLI KJENT MED NYKOMMEREN SOM GIR KJØREOPPLEVELSER PÅ ET HELT NYTT NIVÅ.

 

Mokka-e er  en veldig godt utstyrt bil som kommer i 4 forskjellige varianter.
Vi anbefaler derimot Elegance, GS Line Pack eller Ultimate utgaven da disse har parkeringssensor fremme og bak, 180 graders ryggekamera, delskinn og mye mer som standard.
I tillegg får du da muligheten til å velge mellom svært godt utstyrte biler med utstyr som LED Matrix blendingsfrie lys, Pure Panel som utgjør totalt 22 tommer med display og komfortseter som kan leveres med massasje.

Mokka-e har plass til fem personer og 310 liter bagasje. Med en total lengde på 4,15 meter er den like praktisk i byen, som den er komfortabel på landeveien.

Kjøper du Mokka-e nå får du med 3 års serviceavtale til kun 3.000,-.

MOKKA-e kommer i følgende utstyrspakker:
ELEGANCE – 301 900,-
GS LINE PACK – 319 900,-
ULTIMATE – 339 900,-

LEASING FORSLAG:
Månedspris fra 3.890,-.
Forskudd: 53.400,-.
Leietid: 36mnd / 30.000km.
Nom rente: 2,95%-
Total kostnad 193 440,-.

For andre finansieringsløsninger på Opel Corsa-e i form av leasing eller lån, ta kontakt for tilbud.
*Gjelder et begrenset parti biler.

KRAFTFULL OG STILLEGÅENDE
Mokka-e passer godt til en moderne og travel livsstil. I den lydisolerte og romslige kupeen samler du energi mens du kjører. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen.

INGEN REKKEVIDDEANGST.
Neste generasjonens batteriteknologi gir deg en rekkevidde på opptil 322 km i henhold til WLTP1 på bare en enkelt lading.

RASK LADING.
Bilen lades raskt og enkelt hjemme eller på en offentlig stasjon. På bare 30 minutter* kan du få opptil 80 % av rekkevidden. Takket være de fleksible ladealternativene til Mokka-e kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst.
*Teoretisk verdi, beregnet på grunnlag av 322 km foreløpig WLTP***-rekkevidde. På en DC-ladestasjon (100 kW). Tilsvarer lading av et tomt batteri. Ladetiden kan variere med type ladestasjon og ladestasjonens effekt, utetemperatur og batteritemperatur.

FORDELER MED ELBIL
Si farvel til skyhøye bensin- og dieselpriser, engangsavgift og moms. Velkommen til reduserte bompenger, minimalt vedlikehold og lave driftskostnader.

KLAR TIL START
Mokka-e drives forover av et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. 216 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring betyr lang levetid og lang rekkevidde. Rekkevidden blir enda lengre med forbedret gjenvinning av bremseenergi.
Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader.

ELEKTRISK YTELSE
Den helelektriske drivlinjen sørger for et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm. De lette, permanentmagnetiserte, elektriske synkronmotorene på 136 hk er perfekt balansert for å takle smale bygater og brede veier på en enkel og smidig måte.

TILPASSET KJØRESTILEN DIN
Med kjøremodusene Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka-e til din kjørestil. Hver enkelt modus har egne innstillinger for blant annet giringstider, pedalbruk, servostyring og kjølefunksjoner. Sport-modus øker kjøredynamikken, i Eco-modus kjører du mer effektivt, og Normal-modus utgjør en kombinasjon av de to.

OVERVÅKING AV BILDATA
Mokka-e har avanserte sensorer og bildataovervåkingssystemer som gir deg en intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk.

FLERE VARIANTER
Mokka-e blir tilgjengelig i flere varianter: EDITION, ELEGANCE, GS LINE PACK & ULTIMATE. Ultimate utgaven er spekket med utstyr. Her får du blant annet IntelliLux LED® matrix light, Multimedia Navi Pro  og ikke minst Alcantara seter.  Med GS Line varianten blir den mer sporty med innslag av svart og rødt samt 18″ felger.

HVA MENER PRESSEN OM MOKKA-E:
“Mokkaens brede profil, store hjul, korte overheng og friske taklinje, tar det hele i mål, og gjør dette til en av de desidert stiligste små crossoverne.”
Bil og Motorbloggen, 18.11.20

“Det er også verdt å merke seg at Opel har en signatur i å levere god lysteknologi, og selv om alle bilene leveres med LED som standard, så bør du definitivt vurdere LED Matrix lysene”
Elbil24, 17.11.20

“Designmessig er Mokka-e første modell ut med Opels nye formspråk – inspirert av sportsbilen fra 70-tallet, Opel Manta.”
Motor, 17.11.20

“Slik sett utgjør bilen vi har sett nærmere på i dag, med Matcha Green lakk, en pangstart på Opels nye designspråk. Dette er en bil som virkelig fanger oppmerksomheten – særlig med den rampete grønnfargen. Det er rett og slett en bil med mye karakter, som også innehar Opel-historie.”
Broom.no, 18.11.20

For mer info, prøvekjøring og pristilbud:

Rogeir Omvik
Salgskonsulent
400 48 999