Tilbehør til bil og varebil

Sven Kvia leverer alt du trenger av tilbehør til bil og varebil. Produkter og tilbehør fra:

Continental Dekk

www.continental.no
Selskapet er Norges største aktør innen salg av dekk, og hver tredje nybil i Norge blir levert med dekk fra Continental. Continental AG en av de største leverandørene til bilindustrien. Continental leverer blant annet dekk til de fleste typer kjøretøy, fra personbiler og motorsykler, til busser, lastebiler og industrikjøretøy.

Packline

www.packline.no
Det finnes ett varemerke som for stadig flere har blitt synonymt med begrepet takboks – Packline. Vi tror at det er en enkel forklaring, Design. Packline tak-bokser er helt enkelt den perfekte kombinasjon mellom form og funksjon. En takboks som harmonerer med bilens linjer. Packline kan få enhver bil til å øke bagasjeplassen uten å forandre bilens form og funksjon vesentlig.

Thule bilutstyr

www.thule.se
Thule hjelper deg med trygg, enkel og stilfull transport av alt du bryr deg om, slik at du fritt kan leve et aktivt liv. Vi mener at en aktiv livsstil er viktig, enten du befinner deg i byen eller ute i naturen, både for vår egen helse og gledes skyld, men også fordi det får oss til å respektere og bry oss om verden rundt oss.

Sonax Bilpleieprodukter

www.sonax.com
Sonax tilbyr et bredt sortiment av bilpleieprodukter, med vekt på miljø, kundetilfredshet og innovasjon. Med 60 års erfaring vet de hos Sonax det meste om hvordan man produserer og selger.

Garmin Navigasjon

www.garmin.com
Garmin er verdensledende innen GPS navigering, sport og fritid. Med en Garmin får du den nyeste teknologien og et meget brukervennlig grensesnitt.

Besafe barnesikring

www.hts.no
BeSafe utvikler og markedsfører bilstoler, sykkelseter, og sportshjelmer til barn. Vår produktutvikling er fokusert på sikkerhet, som stadig gir nye innovative BeSafe produkter.