Opel Combo E-Life

Nye Combo-e Life byr på det aller beste av alt. Den har god plass til opptil sju personer og er utstyrt med praktiske og nyskapende sikkerhetsfunksjoner. Nå får du den også i elbilversjon med rekkevidde på opptil 280 km

Combo-e Life leveres med fem eller sju seter for å gi mest mulig fleksibilitet. Trenger du mer plass i bagasjerommet? De to skyvesetene i tredje rad kan lett tas ut.

374.500,-

  • Fem til syv seter
  • Enkle eller doble skyvedører
  • Intelligrip

Det avanserte batteriet i Combo e-Life gir en rekkevidde på opptil 280 km. Regenereringsteknologi som gjenvinning av bremseenergi bidrar til å optimalisere rekkevidden. Og etter hvert som du blir bedre kjent med elbilen, kan du tilpasse både hastigheten, kjørestilen og komfortinnstillingene for å få enda lengre rekkevidde i Combo-e Life. 

Med vår avanserte hurtigladingsteknologi kan Combo-e Life få opptil 80 % optimal rekkevidde på bare litt over 30 minutter1. Opels allsidige ladeløsninger for daglig kjøring og lengre strekninger sørger for at du alltid er klar for neste eventyr.

Combo-e Life har et praktisk bagasjerom som kan varieres fra 597 liter til 2126 liter.

Velg mellom et praktisk baksete som kan deles og legges ned i forholdet 40:60 eller tre enkeltseter bak. Alle setene har Isofix-barnesetefester som standard. Det gir sikkerhet og komfort for barna.

Combo-e Life er en ekte Opel, med tysk presisjonsteknikk som er perfekt tilpasset behovene til både moderne familier og yrkessjåfører. Den romslige kupeen med praktiske løsninger sørger for god komfort innvendig, mens den utvendige designen er moderne og balansert. 

Høy sittestilling, intuitiv betjening, oppvarmet rattog god plass – den smarte kupeen i Combo-e Life kombinerer intelligente tilkoblingsmuligheter med praktiske funksjoner. 

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no