Moseidsletta 114, 4033 Stavanger | Tlf. 51 60 93 00

BILPLEIE

DROP OFF – KERAMISK LAKKBESKYTTELSE

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Vi anbefaler bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.

5 ÅRS GARANTI

Drop Off tåler alle typer avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse. Filmen holder i minst 5 år dersom bilen vaskes regelmessig på profesjonelt vis. For å opprettholde garanti besøker du ditt Drop Off senter for årlig kontrollvask.

DROP OFF VS. POLISH

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse er 1600% hardere enn vanlig voks.

UFORANDRET LAKK ETTER 150 BILVASK

En vasketest gjennomført av Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt viste uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask ved bruk av Drop Off.

OM DU HAR FÅTT DITT KJØRETØY BEHANDLET MED DROP OFF, ANBEFALER VI FØLGENDE METODE FOR RENGJØRING:

Bilen skal ikke vaskes første uke etter behandling

Om det kommer fuglemøkk på lakken, fjern dette så raskt som mulig, med kaldt vann.

Første uke etter behandling, herder produktet enda, og er derfor mer sensitivt mot ytre påkjenninger.

ETTER FØRSTE UKE:

Bilen kan nå vaskes som vanlig

Vi anbefaler å vaske bilen med Drop Off Keramisk Shampoo hver 5.-7. vask.
Dette for å opprettholde den gode avrenningen, og vedlikeholde glansen i lakken.Produktet påføres i konsentrert form (ikke tynnes ut) med vaskehanske, mikrofiberklut, eller svamp, mens bilen er våt. Spyl deretter av bilen.

0,5L Drop Off Keramisk Shampoo, holder til ca 4-5 bilvask.

Unngå unødig bruk av Clay-bar. Om det brukes, benytt rikelig med detailer-spray (spray for å få Clay-baren til å gli på overflaten).

For fjerning av sveverust (partikler i luften, som kommer fra blant annet piggdekk og bremser), kan du benytte en ph-nøytral Partikkelfjerner.

Unngå bruk av produkter som har en høy andel voks i seg, dette da noen vokstyper ikke trekker godt inn i overflaten på Drop Off. Voksen vil legge seg på overflaten av Drop Off-beskyttelsen, og lakken vil kunne fremstå som litt «tåkete». Det er heller ikke behov for voks, så lenge lakken er beskyttet med Drop Off.

VIDERE VEDLIKEHOLD:

Vi anbefaler konsekvent å unngå vaskehaller med børste.

Dette da du utsetter lakken for unødig påkjenning, da Drop Off-behandlingen gjør at forurensingen slipper svært enkelt, uten kraftig mekanisk bearbeidelse.
Drop Off kermaisk lakkbeskyttelse, tåler samtlige vaske- og avfettingsmidler uten å påvirkes.
Men spesielt anbefaler vi Mercasol Cleaner til avfetting, da denne renser lakken svært godt. Spesielt god er den til fjerning av asfalt og oljebasert understellsbhandling på lakk.