Nye Hyundai INSTER

Den nyeste stjernen i vår elbil-serie.

Smart og fleksibelt trenger ikke være stort.

Vi introduserer nye INSTER, det nyeste medlemmet i vår elbil-serie. Hyundai INSTER vil sette nye standarder for rekkevidde, teknologi og sikkerhetsfunksjoner, og redefinere hva du kan forvente av en elektrisk småbil.

INSTER har et smart design som kombinerer et futuristisk og innovativt image med et romslig, men kompakt SUV-karosseri.

INSTERs utvendige design er preget av bilens robuste, men kompakte SUV-profil og innfelte, rene overflater. Den har tydelige skjermbuer, en støtfanger i «kretskortstil» og dristige nedre støtfangere som understreker INSTERs design foran og bak.

INSTERs personlighet skinner gjennom med bilens LED-signatur og pikselgrafiske blinklys, baklykter og støtfangere. Dette er designelementer som kan kjennes igjen på tvers av alle våre elektriske modeller.

Med sine utvidede dimensjoner er INSTER plassert midt mellom tradisjonelle kompakte bybiler i A-segmentet og større kompakte modeller i B-segmentet. Dette gir manøvrerbarhet og brukervennlighet kombinert med et romslig interiør og forbedret bagasjekapasitet.
Innvendig tilbyr INSTER avansert teknologi med et 10,25-tommers digitalt instrumentpanel, en 10,25-tommers infotainment-berøringsskjerm med navigasjon.
Den trådløse ladeplaten er integrert i den kompakte midtkonsollen, som har blitt designet for å skape en opplevelse av mer plass.
INSTER er utstyrt med et 42 kWt batteri som standard, og er også tilgjengelig med et Long Range-batteri på 49 kWt. Begge alternativene drives av en enkelt motor som leverer 71,1 kW (97 hk) i basisvarianten og 84,5 kW (115 hk) i Long Range-varianten. Begge versjonene har et dreiemoment på 147 Nm.
På en 120 kW-hurtigladestasjon, kan INSTER lade fra 10 til 80 prosent på rundt 30 minutter under optimale forhold. INSTER er også utstyrt med 11 kW ombordlader, batterivarmesystem og høyeffektiv varmepumpe er standard.

Jeg ønsker:

Fredrik Wilhelmsen

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 26

fw@kvia.no

Atle Skjæveland

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 19

as@kvia.no

Bjarne Kamfjord

Salgssjef Hyundai

Tlf. 51 60 93 18

bk@kvia.no