Hyundai Ioniq 5 N

IONIQ 5 N er vår første N-elbilmodell. Den har kjøreegenskaper som passer både på bane og på vanlig vei, og den har allerede blitt kåret til årets bil i 2023 av Top Gear. Med ny teknologi og egenskaper for kjøring på bane representerer IONIQ 5 N, som den første elbilen fra Hyundai N, et nytt elbilsegment. Den er også første modell i Hyundai Ns elbilstrategi.

Som den prisvinnende IONIQ 5 som den er basert på, har IONIQ 5 N et renskåret og minimalistisk design med spesielle designelementer som understreker bilens krefter.

720.000,-

Kraftfull ytelse.

Denne elbilen er bygd for entusiaster som ønsker mer enn å kjøre fra A til B. Den høye ytelsen sørger for unike kjøreopplevelser.

Stålkontroll.

IONIQ 5 N har en funksjon for kjørerespons og giringsfølelse som entusiaster ofte savner i en elbil. Ny teknologi som N e-Shift og N Active+-lyddesign gjør at du kan høre og føle kreftene utfolde seg. 

Allsidig kraftpakke

IONIQ 5 N er en sportsbil for bruk i hverdagen. Den har kraftfull ytelse for banekjøring, samtidig er den komfortabel å kjøre til og fra jobb med en rekkevidde på inntil 448 km.

Høy ytelse for alle sanser

En egen funksjon for giringsfølelse og akselerasjonslyd gjør kjøreopplevelsen i IONIQ 5 N unik. Elbilen er utformet for å gi deg den klassiske N-følelsen. Og den er den eneste elbilen på markedet med giringsfølelse og lydrespons på kjøringen, slik at du får kjøreopplevelser for alle sansene.

Med ny teknologi og egenskaper for kjøring på bane representerer IONIQ 5 N et nytt elbilsegment. Bilen er bygget på de tre grunnpilarene for N-merket og har teknologi hentet fra motorsporten og våre rullende testlaboratorier.

Presisjon og balanse i svinger.

IONIQ 5 N har svingegenskaper som en typisk N-modell med direkte styrerespons og motorsportinspirert firehjulsdrift.

Praktisk sportsbil i hverdagen.

Balansen mellom ytelser for kjøring på bane og komfort for hverdagskjøring gjør at det alltid er en glede å kjøre IONIQ 5 N.

Egenskaper på bane.

Med høy ytelse, avansert batterikjøling, optimert styring og ekstra stivt karosseri passer IONIQ 5 N perfekt både på og utenfor racerbanen.

Drifting.

Vi har laget N Drift-optimerer for å gjøre drifting mulig. Med vår driftingteknologi kan du ha det ekstra gøy bak rattet.

Ny standard på bane.

IONIQ 5 N setter en ny standard for temperaturstyring ved kjøring på bane. Sammenlignet med konkurrentene har den høyere motstand mot kraftreduksjon på grunn av varme.

Denne elbilen har et større og kraftigere batteri enn den prisvinnende IONIQ 5 som den er basert på. I tillegg har den fått flere tekniske forbedringer som blant annet gir mer effektiv energiutnyttelse og dermed høyere effekt fra det nye batteriet med en kapasitet på 84 kWt. Hyundais modulbaserte elbilplattform (electric global modular platform) legger til rette for lengre rekkevidde og raskere lading.

Jeg ønsker:

Fredrik Wilhelmsen

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 26

fw@kvia.no

Atle Skjæveland

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 19

as@kvia.no

Bjarne Kamfjord

Salgssjef Hyundai

Tlf. 51 60 93 18

bk@kvia.no