Hyundai Ioniq 6

Helt nye IONIQ 6 har et unikt design. Den strømlinjeformede utformingen og kuppelformen innvendig skaper et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner som gir deg en helt ny kjøreopplevelse.

IONIQ 6 lades raskere og har lengre rekkevidde, slik at du kommer deg raskt dit du skal. Du kan velge mellom to batteristørrelser og firehjulstrekk eller bakhjulsdrift. Det innovative 800-volts batterisystemet gir muligheten til lynlading. Det betyr kortere ladestopp og mer tid på veien.

614

Opptil 614 km rekkevidde

IONIQ 6 har en svært lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,21, og sammen med det avanserte elektriske drivsystemet bidrar den til en rekkevidde på opptil 614 km.

15

Lynlading

Det innovative 800-volts batterisystemet gir noen av de raskeste ladetidene som er mulig i dag. Rekkevidden kan økes med 351 km på bare 15 minutter.

5,1

Sprek akselerasjon

IONIQ 6 med firehjulsdrift og Long Range-batteri med en kapasitet på 77,4 kWt bruker 5,1 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Romslig og sofistikert

Den kuppelformede kupeen til IONIQ 6 byr på et høyt komfortnivå. Ved hjelp av den nye elbilplattformen kunne designerne strekke kupeen for å skape et større rom med ekstra god beinplass. Og det tofargede bakgrunnslyset harmonerer med de transparente designdetaljene. Du kan endre lyset for å skape en behagelig stemning i kupeen.

Designet for størst mulig kupé

Kupeen til IONIQ 6 ble utformet parallelt med det utvendige designet med fokus på personene som skal bruke bilen. Den integrerte designprosessen er ikke den tradisjonelle måten å utvikle biler på, men resultatet er enestående. Den kuppelformede kupeen skaper et skjermet og svært behagelig oppholdsrom. Bilen er strukket for- og bakover for å utnytte plassen maksimalt. Det gir den en strømlinjeformet profil og en romslig kupé.

Komfortabel og praktisk

IONIQ 6 er full av smart teknologi som gjør den praktisk i bruk.  Blant annet en innovativ V2L-funksjon som gjør det mulig å bruke bilen til lading av elektrisk utstyr. Dermed har du strøm til elsykkelen, scooteren eller campingutstyr når du er på tur.

Intelligente hovedlykter

De intelligente hovedlyktene med Matrix LED-teknologi gir ekstra god belysning av veien og øker sikkerheten. De tilpasser automatisk lysstyrken etter trafikkforholdene for best mulig sikt uten å blende andre trafikanter. Når systemet registrerer kjøretøyer foran bilen, kan det slå av de lysdiodene i hovedlyktene som blender.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Fredrik Wilhelmsen

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 26

fw@kvia.no

Atle Skjæveland

Salgskonsulent

Tlf. 51 60 93 19

as@kvia.no

Bjarne Kamfjord

Salgssjef Hyundai

Tlf. 51 60 93 18

bk@kvia.no