Opel Combo-e

Når Opel lanserer sin nye Combo-e gjør den utslippsfri transport av varer og tjenester tilgjengelig for alle som trenger en kompakt og fleksibel varebil

Nye Combo-e Cargo kombinerer opels ekspertise innen nyttekjøretøyer og innovativ teknologi. Resultatet er et helelektrisk nyttekjøretøy med lave driftskostnader og lang rekkevidde. Til tross for den kompakte størrelsen har Combo-e Cargo nyttelast på opptil 4,4 m³, i tillegg til praktiske løsninger som gjør arbeidshverdagen enklere, for eksempel FlexCargo®-lasteluken

355.900,-

Månedspris fra 5.074,- eks mva.
60 måneder / 0 km, 4,45% rente.

Forskuddsleie kr. 35.590,-. Etableringskostnad kr. 4.790,-.
Restverdi kr. 58.463,-
Alle priser er eks. mva.

– Med en nyttelast på inntil 800 kilo og klasseledende tilhengervekt, er den et perfekt verktøy for de som ønsker utslippsfri mobilitet, både i og utenfor byen, sier Roy Erik Johnsen, merkesjef PSA varebil hos Bertel O. Steen.

To lengder
Med en rekkevidde på 275 kilometer (foreløpige tall) etter WLTP-standarden, er nye Combo-e bygget på EMP2 plattformen fra PSA. Med batteriene plassert under gulvet er lasteplassen og fleksibiliteten den samme som vi kjenner fra fossilvarianten som ble kåret til årets varebil i Europa i 2019.

Combo-e har plass til to eller tre personer og kommer i to lengder. Den korteste av de to er 4,40 meter lang, mens L2, har en lengde på 4,75 meter. Med en makshøyde på 1,84 meter, passer den perfekt inn, også i trange parkeringshus.

Et eksempel på den unike fleksibiliteten, er muligheten for å legge ned passasjersetet, noe som gir deg mulighet for å frakte objekter på henholdsvis 3,09 meter i L1-versjonen, og hele 3,44 meter i den lengste utgaven av Combo-e.

Også i den elektriske utgaven av Combo-e kan du frakte to europaller etter hverandre. Med en nyttelast på inntil 800 kilo og tilhengervekt på 750 kilo, fyller Combo-e behovet mange profesjonelle varebilbrukere har for å tilpasse seg utslippsfri mobilitet.

Best i klassen

Combo-e har en motor på 100 kW (136 hestekrefter) og et dreiemoment på 260 Newtonmeter. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 130 kilometer i timen. Batterienes plassering lavt i bilen bidrar til god stabilitet og forutsigbare kjøreegenskaper.

– Litium ion-batteriet på 50 kWh kan hurtiglades med inntil 100 kW, det gjør at 80 prosent av batteriet kan lades på 30 minutter – det er raskest i klassen, sier Johnsen.

Sikkerhet og komfort hentet fra personbilene

Nye Combo-e har tatt med seg komfort- og sikkerhetsutstyr som vi kjenner fra Opels personbiler, som head-up-display, aktiv filholder, skiltgjenkjenning, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems. Støtte for Apple CarPlay og Android Auto bidrar også til å gjøre arbeidsdagen enklere.

Parkeringssensorer foran og bak sørger for å varsle føreren om hindringer, også i blindsonen. Avhengig av utstyrsnivå får du også ryggekamera med 180-graders synsvinkel.

Som de fleste andre Opel-modeller kommer også Combo-e med varme i rattet, en viktig komfortdetalj for brukerne i vinter-Norge.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no