Opel Combo

Nye Combo er en robust, praktisk og allsidig arbeidsbil som kan transportere både personer og last.

Nye Combo har et smart design som gjør den kompakt, men likevel romslig. Den er utstyrt med mange innovative funksjoner som gjør arbeidsdagen din mer komfortabel og effektiv.

Nye Combo er en allsidig varebil med høy komfort, god ergonomi og romslig plass. Den er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere. 

Nye Combo fås i to forskjellige lengder og karosserivarianter. Den kan leveres med en rekke smarte løsninger, slik at du kan tilpasse den til ditt behov. Det gir deg større fleksibilitet og en mer effektiv arbeidsdag.

Nye Combo er en pålitelig arbeidsbil med klasseledende lasteplass og smarte løsninger som FlexCargo-lasteluken. Med en lastelengde på hele 3440 mm2 er nye Combo kompakt utvendig, men imponerende romslig innvendig.

Nye Combo er utstyrt med avanserte, drivstofføkonomiske motorer, navigasjonssystem (ekstrautstyr) og Opel Connect-tjenester som effektiviserer arbeidsdagen.

Nye Opel Combo har klasseledende IntelliLux® Matrix LED-frontlykter1 som gir godt lys og justeres automatisk, slik at møtende trafikk ikke blendes. Med 14 LED-segmenter og ny design gir IntelliLux® god sikt under alle forhold. Avanserte funksjoner gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen, slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem.

Nye Combo fås med drivstofføkonomiske, kraftige motorer og manuell eller automatisk girkasse. Den er en ideell arbeidsbil uansett om du skal til en kunde rett rundt hjørnet eller langt unna, og uansett om du frakter lett eller tung last.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no