Opel Movano

Opel Movano er sterk, pålitelig og tilbyr enestående førerkomfort. Det er tilgjengelig i mange forskjellige utstyrsversjoner og kan enkelt skreddersys for å oppfylle alle dine forretningskrav perfekt.

Opel Movano er en allsidig bil i kjent Opel-kvalitet. Nå har den blitt enda bedre med oppdatert design, oppgraderte førerassistentsystemer og høyere nyttelast. Nye Opel Movano er godt rustet for de fleste arbeidsoppdrag. Den gjør arbeidsdagen enklere og gir deg lavere driftskostnader.  

Nye Movano er Opels største varebil og fås i flere varianter med smarte innredningsløsninger og økonomiske, kraftige motorer. Den leveres i mange varianter. Den har fleksible innredningsløsninger, høy nyttelast og pålitelig batteri og er et utmerket valg for de fleste jobboppdrag.

Nye Movano er en allsidig varebil med førsteklasses lasteegenskaper, høy nyttelast og mange praktiske løsninger.

Nye Movano har en drivstofføkonomisk dieselmotor. Avanserte nettbaserte løsninger og infotainment- og navigasjonfunksjoner gir deg bedre oversikt og en enklere arbeidsdag.

Forsetene i nye Movano har justerbar hodestøtte som kan tas ut, justerbar seterygg og innstilling av seteavstand. I seteryggen på det midtre setet i nye Movano er det et nedfellbart bord med koppholdere og plass til en bærbar pc eller matboksen. Bordet kan snus mot føreren eller passasjeren.  

I nye Opel Movano er det god plass til å oppbevare dokumenter og andre ting du trenger i løpet av arbeidsdagen. Bilen er blant annet utstyrt med hanskerom, koppholdere, dørlommer og flere andre oppbevaringsrom.

Nye Opel Movano har avanserte funksjoner som gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen, slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem. I tillegg til nyttige førerassistentsystemer kan du også få LED-frontlykter som gir 30 prosent bedre lys enn standard halogenlykter.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no