Opel Vivaro Electric

Den nye Opel Vivaro-e er et førsteklasses valg for bedrifter som trenger pålitelige biler som er perfekt tilpasset bedriftens behov.

Nye Vivaro Electric er et perfekt valg for bedrifter som stiller høye krav og vil ha pålitelige biler som er fleksible og perfekt tilpasset bedriftens behov. Vivaro Electric fås i to lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på opptil 352 km (WLTP). Med Vivaro Electric kjører du utslippsfritt både i byen og på langtur.

Med god plass og fleksible interiørløsninger, høy nyttelast og god rekkevidde er nye Vivaro Electric et utmerket valg for de fleste bedrifter.

En elektrisk varebil er et smart, bærekraftig og fremtidsrettet valg som er bra både for deg, bedriften og miljøet.

Nye Vivaro Electric fås i ulike lengder og karosserivarianter tilpasset ulike behov. Den har mange smarte funksjoner, og lar deg kjøre utslippsfritt og så å si støyfritt.

Nyttelast og størrelse er viktig, men utstyr som skyvedør på begge sider og to 12-voltskontakter gjør arbeidsdagen enklere. Derfor er nye Vivaro Electric et utmerket valg for de fleste behov, uansett om du kjører i trange sentrumsgater eller arbeider på steder der det ikke er stikkontakter.

Nye Vivaro Electric har en avansert elektrisk drivlinje, navigasjonssystem (ekstrautstyr) og Opel Connect-tjenester som effektiviserer arbeidsdagen.

Med nye Vivaro Electric kan du forvandle førerhuset til et mobilt kontor og få jobben gjort uansett hvor du er. 

Nye Vivaro Electric har avanserte funksjoner som gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen, slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no