Opel Vivaro-e

Den nye Opel Vivaro-e er et førsteklasses valg for bedrifter som trenger pålitelige biler som er perfekt tilpasset bedriftens behov.

Vivaro-e fås i tre lengder og med to batteripakker for en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP). Med denne varebilen kan du kjøre utslippsfritt både i byen og på lengre kjøreturer.

518.900,-

Månedspris fra 7.475,-
60 måneder, 4,45% rente. 
Forskuddsleie kr. 51.890,-. Etableringskostnader kr. 4.790,-.
Restverdi kr. 80.000,-
Alle pris er eks. mva.

I den nye Vivaro-e har du en digital oversikt lett tilgjengelig som viser deg all informasjonen du trenger på kjøreturen. e-INFO-instrumentpanelet viser en oppdatert grafisk oversikt som gjør det enklere å planlegge.

I likhet med Vivaro med forbrenningsmotor har nye Vivaro-e imponerende lasteegenskaper. Bilens maksimale nyttelast på 1200 kg er klassens beste, den har et svært konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 kubikkmeter og maksimal lastelengde på opptil 4 meter.

Med helelektrisk drift og en rekke førerassistentsystemer gir den nye Vivaro-e deg rekkevidden, effektiviteten og sikkerheten du trenger i din arbeidshverdag.

Den nye Opel Vivaro-e fås med et batteri på 50 kWh og rekkevidde på inntil 230 km eller et batteri med 75 kWh og inntil 330 km. Konstruksjonen og plasseringen av batteriet gjør at Vivaro-e får et lavt tyngdepunkt og god plass innvendig.

Tiltrekk deg oppmerksomhet av de riktige grunnene. Den stillegående elektriske driften gjør den nye Vivaro-e perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro-e. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager. 

Ingen del av arbeidsdagen er bortkastet med den nye Vivaro-e. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader. 

Den innovative passasjerbenken FlexCargo® med plass til to personer gir stor fleksibilitet, svært konkurransedyktig lastevolum på opptil 6,6 mog lastelengde på opptil 4 meter.

Med nyttelastpå inntill 1275 kg får du med deg mer hver gang og kan kutte ned på kilometerne.

To elektriske skyvedører og handsfree-funksjon gir enkel tilgang til det store lasterommet, også når du har hendene fulle.

 

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no