Opel Vivaro

Nye Vivaro er en allsidig, komfortabel og praktisk arbeidsbil med fleksible seter, nettbaserte løsninger, stort lasterom og høy nyttelast. 

Nye Vivaro fås i flere størrelser og med ulike innredningsløsninger, inkludert FlexCargo®, slik at du kan tilpasse den etter dine behov.

Fastrente fra 0,99% ved lån eller leasing.

Nye Vivaro er kompakt utvendig, men har stor lasteplass innvendig med smarte løsninger som FlexCargo®, to skyvedører og håndfri åpning som gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv. 

Nye Vivaro har en drivstofføkonomisk, kraftig motor, navigasjonssystem (ekstrautstyr) og Opel Connect-tjenester som gjør arbeidsdagen mer effektiv.

Med FlexCargo®-passasjerbenken for to personer forvandler du nye Vivaro til et mobilt kontor, med et regulerbart skrivebord som både føreren og forsetepassasjeren kan bruke. 

Hold orden i førerhuset med praktiske holdere for smarttelefon og nettbrett. Under passasjerbenkseteputene finner du et smart oppbevaringsrom på opptil 60 liter, der du kan oppbevare utstyr og verdisaker. 

Med det trådløse ladesystemet i nye Vivaro kan du lade kompatible telefoner uten ledning i bilen.  

Nye Vivaro har avanserte funksjoner som gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen, slik at du, passasjerene og lasten kommer trygt frem. 

Nye Vivaro fås med drivstofføkonomiske, kraftige motorer og manuell eller automatisk girkasse. Den er en ideell arbeidsbil uansett om du skal til en kunde rett rundt hjørnet eller langt unna, og uansett om du frakter lett eller tung last. 

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no