Opel Zafira Electric

Elbilen Zafira Electric byr på førsteklasses komfort og moderne design. Med rekkevidde på opptil 350 km kan du kjøre utslippsfritt på både kortere og lengre turer

Zafira-e Life er en førsteklasses flerbruksbil med kostnadseffektiv helelektrisk drift. Den byr på utslippsfri kjøring og fleksible og praktiske funksjoner i særklasse. Zafira-e Life kombinerer høy komfort og gunstige driftskostnader og leveres i to ulike lengder og to batteristørrelser for rekkevidde opptil 330 km.

Helelektriske Zafira-e Life byr på fleksible løsninger, og med to ulike lengder fra  4,95 meter til romslige 5,30 meter kan du velge nøyaktig den størrelsen som passer dine behov.

Med plass til opptil ni seter kan Zafira-e Life raskt tilpasses virksomhetens behov og hver enkelt jobb. Andre og tredje seterad kan skyves for- eller bakover for å få ekstra beinplass.

Instrumentpanelet i Zafira-e Life gir en ryddig, intuitiv og oppdatert grafisk oversikt over strømforbruk, rekkevidde og lading, slik at du enkelt kan planlegge alle dagens kjøreturer.

Med mulighet til å velge batteri med rekkevidde på opptil 230 eller 330 kilometer gir utslippsfrie Zafira-e Life deg fleksibiliteten du trenger – om du bare skal noen få kvartaler eller skal ut på langtur.

Førerplassen er designet med fokus på komfort og har forbedret førerinformasjonsdisplay, massasjefunksjon i setet og førsteklasses ergonomi. Førerne vil sette pris på smidigheten, dynamikken og elektromotorens umiddelbare dreiemoment – og selvfølgelig den behagelige og trygge kjøreopplevelsen som kjennetegner Opel.

Passasjerene vil raskt finne seg til rette i den romslige kupeen til Zafira-e Life, der de kan jobbe eller slappe av i førsteklasses komfort. Den fleksible seteløsningen med plass til opptil ni personer pluss bagasje dekker alle behov. Zafira-e Life er utstyrt Multimedia Navi med 7-tommers skjerm, infotainment, tilkoblingsmuligheter og navigasjonstjenester i sanntid.  Med Apple CarPlay™ får fører og passasjerer enkelt tilgang til musikk og annet innhold de har på smarttelefonen.

Funksjoner og utstyr kan være ekstrautstyr eller være avhengig av versjon.

Jeg ønsker:

Rogeir Omvik

Salgskonsulent

Tlf. 400 48 999

ro@kvia.no

Ken Arvid Risa

Salgskonsulent

Tlf. 913 96 499

kar@kvia.no